Made by Korverfood
Gezonde pindakaas blondies
-
40 min.
- |
-
8 Ingredients
- |
-
9 Porties
Over dit recept
Geen brownie maar een blondie, voor de echte pindakaas lover!
Wat heb je nodig
- 100 gram Havermeel
- 125 gram Bloem
- 2 Ei
- 100 gram Pindakaas
- 150 gram 0% appelmoes
- 2 el Dadelstroop
- 1,5 tl Bakpoeder
- snufje Zout
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bodem van een vierkante bakvorm met bakpapier.
- Voeg de eieren samen met de pindakaas, appelmoes, melk en dadelstroop toe aan de kom van de blender. Blend dit tot een gladde massa.
- Doe de droge ingrediënten in een kom en voeg daar de natte ingrediënten uit de blender aan toe en roer met een spatel tot een glad beslag.
- Stort het beslag in de bakvorm. Schuif de bakvorm voor ongeveer 30 minuten in de oven.
- Controleer met een prikker of de blondie gaar is. Haal uit de oven en laat minimaal 10 minuten in de vorm afkoelen.
- Haal de blondie uit de vorm en laat verder afkoelen.
- Snijd de blondie in 9 stukken en bewaar in een afgesloten trommel op een droge en koele plek (maximaal 3-4 dagen houdbaar).