Made by Korverfood

Gezonde pindakaas blondies

  • 40 min.

  • |
  • 8 Ingredients

  • |
  • 9 Porties

Food

Over dit recept

Geen brownie maar een blondie, voor de echte pindakaas lover!

Wat heb je nodig

  • 100 gram Havermeel
  • 125 gram Bloem
  • 2 Ei
  • 100 gram Pindakaas
  • 150 gram 0% appelmoes
  • 2 el Dadelstroop
  • 1,5 tl Bakpoeder
  • snufje Zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bodem van een vierkante bakvorm met bakpapier.
  • Voeg de eieren samen met de pindakaas, appelmoes, melk en dadelstroop toe aan de kom van de blender. Blend dit tot een gladde massa.
  • Doe de droge ingrediënten in een kom en voeg daar de natte ingrediënten uit de blender aan toe en roer met een spatel tot een glad beslag.
  • Stort het beslag in de bakvorm. Schuif de bakvorm voor ongeveer 30 minuten in de oven.
  • Controleer met een prikker of de blondie gaar is. Haal uit de oven en laat minimaal 10 minuten in de vorm afkoelen.
  • Haal de blondie uit de vorm en laat verder afkoelen.
  • Snijd de blondie in 9 stukken en bewaar in een afgesloten trommel op een droge en koele plek (maximaal 3-4 dagen houdbaar).